logo image of EssayBoard website
x
feature image of So Many 9s.

So Many 9s.   

Only 1:53 minutes in and I see all 9s.  In the video right after the break, the video presenter mentions many numbers.  I calculate them, and all of these numbers turn out to be the number 9.  For example, 24 hrs = 1440 mins = 9 because 1 + 4 + 4. 1440 mins = 86400 seconds = 9 because 8 + 6 + 4 + 0 + 0 = 18 = 1 + 8. 12 hours represents on a clock = 720 minus = 9 because 7 + 2 + 0. 720 mins = 43200 seconds = 9 because 4 + 3 + 2 + 0 + 0. 1sq foot = 1440 inches = 9 because 1 + 4 + 4. 1 cubic foot = 1728 cubic inches = 9 because 1 + 7 + 2 +8 = 18 = 1 + 8. 1 square yard = 1296 inches = 9 because 1 + 2 + 9 + 6 = 18 = 1 + 8. 1 cubic yard = 27 cubic feet = 9 because 2 + 7. Shall I go on? It's all 999999999999s.  Oh, by the way, did you know, if you multiply any number by 9 and add the results, it always becomes 9?  For example, 9 x 9 = 81 = 8 + 1.  Another example, 3 * 9 = 27 = 2 + 7. Here is the last example, 9 * 45 = 405 = 4 + 0 + 5.  You get the gist!

profile image of Vinh Nguyen

Famous quote by:   
Albert Einstein

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

Post Comments